Optreden

roodkapje

Ons achtste dansspektakel “Er was eens Roodkapje: het 'verdraaid' echte sprookje” kon NIET doorgaan op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 in de grote zaal van G.C. de Zandloper wegens de Coronavirus-crisis.
Jammer genoeg kunnen we enkel een reeks foto's van de generale repetitie laten zien ...

Wat met het optreden van 14 en 15 maart 2020 ?

Op woensdag 11 maart waren we er helemaal klaar voor. De algemene repetitie was vlot verlopen. We zagen dat het goed zat met dans, kledij, muziek, belichting en podium. Maar het virus COVID-19 besliste dat het nog geen tijd was voor ons om dit voor ons publiek te dansen.

We hoopten stilletjes op een herkansing op het einde van juni. We hadden immers al een optie genomen op het laatste weekend van juni, maar ook dit scenario bleek eveneens onmogelijk geworden.

Aangezien de zalen in G.C. De Zandloper voor de periode september 2020 - juni 2021 reeds volgeboekt zijn, zullen we moeten uitkijken naar een datum in het voorjaar van 2022 (UPDATE dd. april 2021: Ook deze optie kan niet weerhouden worden !!) om alsnog het dansspektakel ten uitvoering te brengen. De meeste dansers zullen dan ook in oudere groepen zitten en dus andere dansen van het optreden aanleren.

Dit tijdsverschil heeft ons ook doen beslissen om de mogelijkheid te bieden aan de personen die een ticket hebben gekocht, dit te laten terugbetalen.

Hoe? Rekening houdende met de huidige COVID19-richtlijnen vragen we aan zij die de terugbetaling wensen, een enveloppe met daarin de tickets, rekeningnummer en -naam, telefoonnummer en/of emailadres (mocht er iets mislopen, je weet nooit !) in de brievenbus te steken van Ann Caestecker, Landbeek 11, 1730 Mollem en dit vóór 30 juni 2020. Het bedrag zal dan overgeschreven worden op het opgegeven rekeningnummer. Dit laat ons dan toe dit uitzonderlijk dansjaar financieel af te sluiten.

Mochten jullie van de mogelijkheid om jullie ticket(s) in te leveren geen gebruik willen maken en op die manier onze dansschool een steun in de rug te geven, dan zijn we jullie erg dankbaar. Maar let wel: ook alle begrip voor zij die de kosten van hun ticket(s) willen recupereren.

Top